Diensten

Traiteur

VIP-ontvangst, eindejaarsfeesten, buffetdiner, lunch op het werk ? Verjaardag, huwelijk, communie ? Op zoek naar catering in Brussel om uw evenement te organiseren ?

Eén adres : Adagio Catering !

Traiteurdienst eindejaar

Wij bieden onze catering thuis of in de zaal van uw keuze. Bent u op zoek naar een zaal in de buurt van Brussel ? Onze traiteur werkt nauw samen met Villa Ter Brempt en Villa Roosdaal.

Verschillende mogelijke benaderingen :

  • Volledige menu’s bediend aan tafel
  • Buffetten: klassiek, Belgische, Franse, Italiaanse, Oosterse ... keuze van de klant.
  • Walking dinner (of cocktail party) : verschillende kraampjes voor uw gasten met veel keuze en in een ontspannen sfeer.

Wij creëren uw evenement op maat met heel veel flexibiliteit. Ons doel ? Uw verwachtingen voldoen en om van jouw droomevenement een werkelijkheid te maken. Met Adagio Catering, is alles mogelijk, in functie van tijd en binnen budget.

Onze catering service heeft een capaciteit tot 1500 personen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en de constante controle van hygiëne-en veiligheidsnormen.

Interesse ? Neem onmiddellijk contact op met onze catering in Brussel, Adagio Catering.

Juridische informatie

Om uw ervaring op onze website te verbeteren, maken we gebruik van cookies. Als u uw bezoek op onze website verderzet, betekent dit dat u toestemt met de verwerking van bepaalde persoonsgegevens en met het gebruik van de cookies. Klik hier voor meer info.